• Türkçe
    • English
  • English 
    • Türkçe
    • English
  • Login
Search 
  •   DSpace Home
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi
  • Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tez Koleksiyonu
  • Search
  •   DSpace Home
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi
  • Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • Beslenme ve Diyetetik Bölümü Tez Koleksiyonu
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

xmlui.mirage2.discovery.showAdvancedFiltersxmlui.mirage2.discovery.hideAdvancedFilters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-10 of 26

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100

Farelerde Diyet Yağ Asitleri ve Fruktozun Bazı İnflamatuar Medyatörler ve Yağ Asit Biyosentezi Üzerine Etkileri 

Tamer, Funda (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
Tamer, F., The Effects of Dietary Fatty Acids and Fructose on Some Inflammatory Mediators and Fatty Acid Biosynthesis in Mice, Hacettepe University Institute of Health Sciences Nutrition and Dietetics Program, Doctor of ...

Yetişkin Kanserli Hastalarda Diyetin Toplam Antioksidan Kapasitesinin Değerlendirilmesi 

Yeniçağ, Rümeysa (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
Yeniçağ, R., Assessment of the Dietary Total Antioxidant Capacity in the Adult Cancer Patients, Hacettepe University Faculty of Pharmacy Department of Nutritional Sciences Masters Degree Thesis, Ankara, 2017. The aim of ...

Farklı Alüminyum Folyolar Kullanılarak Fırınlanan Çeşitli Et Türlerinde Alüminyum Geçişlerinin Saptanması 

İnan Eroğlu, Elif (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
The aim of this research is to determine whether there are differences in terms of aluminium migrations in various meat types, prepared with different marinating methods by using aluminium foils and smart foils, after they ...

Şişman Kadınlarda Farklı Protein İçerikli Diyetlerin Beslenme Durumu ve Biyokimyasal Parametreler Üzerine Etkisi 

Karahan Yılmaz, Sevil (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
The aim of this study was to evaluate the general nutritional habits, nutritional and physical activity status of the women and to evaluate the effect of high protein and control diet on inflammatory markers, some biochemical ...

Koroner Arter Hastalarında Beslenme Durumu ile Serum Asimetrik Dimetil Arjinin (ADMA) Düzeyi Arasındaki İlişki 

Aktaş, Ayşe (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
Serum ADMA level is a factor to determine cardiovascular diseases (CVD). It is hypothesized that individual nutritional status, dietary quality and dietary antioxidant composition may play a role in regulation of serum ...

Huzurevi Yaşlılarında Farklı Besin Tüketim Kayıtlari ile Dijital Fotoğraflama Yönteminin Karşılaştırılması. 

Orkun, Tuğçe (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
Detection of food consumption by digital photography is a recently applied method in the world. In this study, food consumption of elderly people was evaluated by daily food record, 24 hour retrospective food record, food ...

Ankara İlinde Yaşayan Yaşlı Bireylerde Mevsimsel Değişimin Beslenme Durumu, Fiziksel Aktivite Düzeyi ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi 

Ersoy, Nesli (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
Seasonal variations affect health and nutritional status, and mortality and/or morbidity in elderly. This study was conducted with 31 patients, over 65 years old, who applied to Geriatrics Department of Gülhane Military ...

Bir Medya Kurumunda Çalışanlarda Beslenme ve İş Stres Durumlarının Değerlendirilmesi 

Toprak, Kadriye (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
The aim of this study was to determine the relationship between nutritional behaviours, nutritional status, anthropometric measurements and stress levels and stress status of media workers in a media institution. The sample ...

Piyasadaki Farklı Yoğurt Türlerinin Aflatoksin M1 Düzeylerinin Belirlenmesi 

Topal, Gülsüm Gizem (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)

Bariatrik Cerrahi Hastalarında Beslenme ve Davranış Tutumu Üzerine Ölçek Geliştirme 

Çelik, Ece (Sağlık Bilimleri Enstitüsü, 2017)
Çelik, E., Scale Development on the Nutrition and Behavior Attitudes in Bariatric Surgery Patients. Hacettepe University Institute of Health Sciences MSc Thesis in Dietetics, Ankara, 2017. This study was held to develop a ...
  • 1
  • 2
  • 3
Hacettepe Üniversitesi Kütüphaneleri
Açık Erişim Birimi
Beytepe Kütüphanesi | Tel: (90 - 312) 297 6585-117 || Sağlık Bilimleri Kütüphanesi | Tel: (90 - 312) 305 1067
Bizi Takip Edebilirsiniz: Facebook | Twitter | Youtube | Instagram
Web sayfası:www.library.hacettepe.edu.tr | E-posta:openaccess@hacettepe.edu.tr
Sayfanın çıktısını almak için lütfen tıklayınız.
Contact Us | Send Feedback



DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Theme by 
Atmire NV
 

 


DSpace@Hacettepe
huk openaire onayı
by OpenAIRE

About HUAES
Open Access PolicyGuidesSubcriptionsContact

livechat

sherpa/romeo

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeDepartmentPublisherLanguageRightsIndexing SourceFundingxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_subtypeThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypeDepartmentPublisherLanguageRightsIndexing SourceFundingxmlui.ArtifactBrowser.Navigation.browse_subtype

My Account

LoginRegister

Discover

AuthorAktaş, Ayşe (1)Asil, Esma (1)Erdem, Nur Bengü (1)Ersoy, Nesli (1)İLHAN, AZAD (1)İnan Eroğlu, Elif (1)KAMANLI, BETÜL (1)Kamarlı Altun, Hülya (1)Karahan Yılmaz, Sevil (1)Kartal, Fatma (1)... View MoreSubjectbeslenme durumu (5)Beslenme (3)Beslenme durumu (2)diyet (2)inflamasyon (2)Koroner Arter Hastalığı (2)obezite (2)Yaşlı (2)Adolesan (1)adölesan (1)... View MoreDate Issued
2017 (26)
Has File(s)Yes (26)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Theme by 
Atmire NV